Описание ингредиента
2105-PC ROCKY MOUNTAIN LAGER
Species: Saccharomyces cerevisiae
A lager yeast said to be born high in the Colorado Rockies, this strain ferments well at cooler temperatures and is perfect for all North American Lagers, light pilsners, and adjunct beers. 2105-PC will create well-balanced beers with a mild malty profile, medium esters, and an emphasis on the malt finish.
FLOCCULATION: MEDIUM - HIGH
ATTENUATION: 70-74
TEMPERATURE RANGE: 48-56°F, 8-13C
ABV: 9
Считается, что лагерные дрожжи родились высоко в Скалистых горах Колорадо, этот сорт хорошо ферментирует при более низких температурах и идеально подходит для всех североамериканских лагеров, легких пилснеров и дополнительного пива. 2105-PC создаст хорошо сбалансированное пиво с умеренным солодовым профилем, средними эфирами и акцентом на солодовом послевкусии.
Применение в стилях: Светлый Лагер, Пильзнер